top of page

WAAROM EEN 'REUNIE RENESSE' ?

Mijn naam is Lenny Welbers, tegenwoordig woonachtig in het Zeeuwse Kamperland en sinds 1984 DJ. Sinds 1989 werkzaam in Renesse als DJ en nog steeds draai ik af en toe een avondje in deze Zeeuwse badplaats. Begonnen bij Bar-Discotheek Pigalle aan de Korte Reke ( waar nu La Costera is gevestigd ), na bijna 11 gedraaid te hebben in deze feest disco ben ik gaan draaien in discotheek Trinity in het centrum van Renesse. Tijdens de seizoenen dat ik daar draaide heb ik 2 winterseizoenen gedraaid als apres-ski dj in Les Deux Alpes. In de zomermaanden vanaf 2003 als resident dj gedraaid in het nieuwe feestcafe aan de Hogezoom 189 genaamd COSTA. Na 2 jaar gefeest te hebben werd de zaak overgenomen en werd de naam veranderd in CABANAZ, de doelgroep werd 21+ en de keuken zou uitgroeien tot een hype. De lekkerste tapa's , broodje smeersels en andere lekkernijen werden voorgeschoteld aan de klanten van cabanaz. Ook werd er alleen maar volwassen dance/house gedraaid door de DJ's en de feesten werden legendarisch. In 2009 werd de zaak 'verkocht' en de naam werd wederom veranderd, vanaf februari 2010 werd de zaak heropend onder de naam Swing It en het werd een feestcafe. Na een aantal jaren, begin 2013, werd de zaak wederom overgenomen en werd de naam veranderd in Eetcafe Simpel, gerund door Bill Roovers. 

Omdat ik in alle zaken aan dit pand aan de Hogezoom heb gedraaid als dj, vond ik het wel een leuk idee om een reünie te organiseren voor al het oud personeel en oud bezoekers. Deze reünie gaat plaatsvonden op zaterdag 12 september 2015 in Eetcafe Simpel.

Samen met de eigenaar van Simpel, Bill Roovers, gaan we er een gezellig feestje van maken met veel oude verhalen en gezichten uit die tijd. De dj's die toen draaide zullen ook nu een plaatje gaan draaien, Freek, Martien, Lenny, Jasper en Bertie. De entree is GRATIS en IEDEREEN is welkom, ook degene die niet in 1 van de zaken gewerkt hebben of er nog nooit geweest zijn als klant.......

bottom of page